medlem banner

Butikerna är en samarbetsorganisation för små och medelstora butiker inom detalj- och servicehandel i Sverige. Vi representerar många olika områden inom handeln då våra cirka 4 500 medlemmar är fördelade på 8 branschorganisationer. Vi arbetar i huvudsak med opinion, näringspolitik och medlemsförmåner.

Butiksmässa tillbaka i Stockholm i mars

Den 28-29 mars är det ännu en gång dags för Butiksleverantör, Nordens största mässa som visar inredning och utrustning för handeln. Den arrangeras på Kistamässan i Stockholm.

På mässan kan besökarna hitta allt från butiksinredning och belysning till kassasystem och bemanning. Butiksleverantör är en återkommande mötesplats för beslutsfattare inom handeln som vill se nyheter, trender och lyssna till kostnadsfria seminarier.

Nytt för i år är fokusområdet e-handelsexpo. E-handel har i allt större grad blivit ett bra komplement till den fysiska butiken och därför finns nu en avdelning på mässan där man bland annat kan hitta e-handelssystem, hemsidedesign och internetsäkerhet. Alla som förhandsregistrerar sig på mässans hemsida får gratis entré.

Läs mer på www.easyFairs.com/butik-se