medlem banner

Butikerna är en samarbetsorganisation för små och medelstora butiker inom detalj- och servicehandel i Sverige. Vi representerar många olika områden inom handeln då våra cirka 4 500 medlemmar är fördelade på 8 branschorganisationer. Vi arbetar i huvudsak med opinion, näringspolitik och medlemsförmåner.

Fastfood & Café i Göteborg 2-3 september

Nu är det tre veckor kvar till Nordens största fast food- och cafémässa öppnar dörrarna den 2-3 september på Svenska Mässan i Göteborg. På plats finns närmare 200 utställare som visar upp livsmedel, råvaror, halvfabrikat, drycker, utrustning, maskiner, förpackningar och betalsystem.

Detta är ett utmärkt tillfälle att få tips och idéer på hur du kan utveckla eller förnya ditt produktsortiment. I tillägg till utställningen finns det massor av sätt att hämta inspiration på. Som besökare kan du välja och vraka mellan alla våra seminarier och aktiviteter.

Vårt program är fullmatat med intressanta ämnen. Lyssna bland annat på en intervju med Årets Servicehandlare Ulf Göök och på Joachim Carlsson, vd i Nordic Fast Food. Varmt välkommen till höstens viktigaste branschhändelse och registrera dig som besökare här.

Mer info här.