medlem banner

Telefoni/Bredband

 Vi har ett förmånligt avtal med The Phone House som medlemmar i Butikerna kan ansluta sig till. Det finns mycket att välja på.

The Phone House - Ramavtal
Genom vårt avtal får du som medlem mellan 10 - 35% rabatt på stora delar av sortimentet vilket innefattar allt från telefoner och tillbehör till GPS och bärbara datorer! Dessutom får du alltid 2 års garanti på mobiltelefoner och fri lånetelefon vid service!

Medlemmar erbjuds också en grundlig genomgång av all tele- och datakommunikation för att säkerställa rätt lösning till lägsta kostnad!

The Phone House är Sveriges största återförsäljare inom telecom och kan erbjuda abonnemang, tjänster och produkter från vilka leverantörer som helst och hjälper dig att pressa priserna på telefoni, bredband och tillhörande utrustning. De finns över 100 butiker från norr till söder och som förmånskund har du dessutom tillgång till deras storkundssupport via telefon. Genom vårt förmånliga avtal får du som medlem ta del av en rad olika rabatter och mervärden.

För mer information om avtalen, olika produkter, priser och medlemskoderr, kontakta oss eller din branschorganisation så förmedlar vi kontakterna du behöver.