medlem banner

Kortterminaler

 

kortterminal 

 

Vi har tagit fram en förmån för våra medlemmar som avser en EMV-säker betalkortterminal. Det handlar om det "nya" sättet att betala med kort - med chip och PIN-kod istället för magnetremsa och PIN-kod alternativt signatur. Chippet är svårare att kopiera och därmed säkrare för dig som har en betalkortterminal i din verksamhet.

Du som medlem kan hyra en terminal och får då ett startpaket utan kostnad vid nybeställning.

Det finns tre olika nivåer på startpaketen. Extra förmånligt är det om tecknar tjänstepaket BAS. Då får du 200 kronors rabatt samt 24 kvittorullar och 10 rengöringskort till ett värde av 449 kronor. Tecknar du tjänstepaket PREMIUM så får du 700 kronors rabatt och samma antal kvittorullar och rengöringskort.

Glöm inte att teckna vårt låga kortinlösenavtal. Läs mer under kortinlösen.

För mer information om avtalet, produkter, priser och medlemsrabatter samt för vägledning inför köp, kontakta oss eller din branschorganisation så förmedlar vi kontakterna du behöver. Börja med att direkt gå vidare till www.verifone.se/butikerna.


Trådlös betalterminal med stor skärm - just nu som exklusivt paketerbjudande

En trådlös betalterminal med stor skärm som ett just nu exklusivt erbjudande.
Det är vad vårt nya avtal med The Payment House innebär för alla medlemmar i Butikernas branschorganisationer.
Och bäst av allt – vårt fina inlösenavtal med Elavon, kan användas även i denna terminal som heter eeZeePos och är komplett med alla nödvändiga enheter.

Du kan använda en surfplatta eller en smartphone för att ta betalt av dina kunder.
Betalningen skickas antingen till en terminal, eller direkt till kundens mobiltelefon.
Att kunna erbjuda denna flexibilitet vid betalningstillfället är unikt. Och The Payment House är ensamma om denna lösning.

När kunden önskar betala med sin mobiltelefon, får kunden ett sms med besked om att ladda ner eeZeePay till sin mobil (om kunden inte redan har eeZeePay). När eeZeepay är nedladdad och ett kort är registrerat kan kunden betala transaktionen direkt. Kvitto på köpet skickas automatiskt till den registrerade mailadressen.

Den här betalningslösningen är mycket enkel och användarvänlig för dig som företagare. Genom vårt avtal med The Payment House, får du exklusiv tillgång till den här terminalen och applikationen genom en paketlösning.

För mer information, ansökningshandlingar och kontaktuppgifter hänvisas till respektive branschorganisation.