medlem banner

Kortinlösen

 kortinlösenavtal Butikerna

 

Accepterar du kort som betalningsmedel? Om du gör det kan ditt medlemskap hjälpa dig att reducera kostnaderna för kortinlösen. Vårt kortinlösenavtal är det bästa inom handeln! Vi har pressat priserna på kortavgifter så att många av våra medlemmar sparar tusentals kronor varje månad. Du behöver inte byta affärsbank utan kan behålla den bank du har idag.

Samma pris gäller oavsett om det är internethandel eller fysisk butik.

Det handlar om en helt ny lösning för kortbetalningar. Och den största skillnaden jämfört med tidigare avtal är att den inte har några fasta transaktionsavgifter. Istället baseras avgifterna helt och hållet på en procentsats på köpbeloppet. Den procentsatsen kommer att ligga väsentligt mycket lägre än dagens, men variera något mellan olika korttyper.

I praktiken innebär det att påslaget på ett mindre köp med bankkort blir försumbart. Det kan handla om några få ören per köp.

Kortinlösare är det norska företaget Elavon, med verksamhet i stora delar av världen. Lösningen kommer att fungera medbefintlig utrustning och terminaler för kortbetalning. 

Observera att detta inte handlar om kortterminalen. Det är alltid inlösenavtalet man ska börja med. Alla terminaler utom Swedbanks Babs kan användas till vårt avtal.

För mer information om kortinlösenavtalet och hur du ansluter dig, kontakta oss eller din branschorganisation så förmedlas de kontakter och blanketter du behöver. Direktanslutna medlemmar kan vända sig direkt till Elavon:

Camilla Rosåsen
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
+47 98226177

 

Tilläggsavgift vid kortköp
Notera att från och med 1 augusti 2010 får säljföretag inte belasta kortinnehavare en tilläggsavgift vid kortköp enligt Lag om betaltjänster.

 

Kortterminaler

Vi har tagit fram en förmån för våra medlemmar som avser en EMV-säker betalkortterminal. Vi har två olika företag som vi samarbetar med.

VERIFONE

Det finns tre olika nivåer på startpaketen. Extra förmånligt är det om tecknar tjänstepaket BAS. Då får du 200 kronors rabatt samt 24 kvittorullar och 10 rengöringskort till ett värde av 449 kronor. Tecknar du tjänstepaket PREMIUM så får du 700 kronors rabatt och samma antal kvittorullar och rengöringskort.

För ytterligare information och kontaktuppgifter kontakta din branschorganisation.

 

THE PAYMENT HOUSE

eeZee Pay - allt ett företag behöver för att kunna ta betalt, välj efter behov:

Ta betalt: Innan ett arbete, på distans, på plats, obemannat eller efter utfört arbete.
Med eeZee Pay kan du göra det på ett enkelt, flexibelt och säkert sätt!Exempel:

Mobilbetalning: Använd din egna (mobil / surfplatta) för att ta emot en betalning.

Kortterminal: Ta emot kortbetalningar med vår portabla kortterminal

Ta betalt via ett kassasystem: (kontanter), kort & mobila betalningar. (Stationär eller portabel.)

Ta betalt via mail eller telefon: Skicka betalningen direkt till kundens mobiltelefon.

Ta emot säkra betalningar på nätet.
Ny marknadsföringsplats & säljkanal:
- Lägg upp x antal varor/tjänst i eeZee Pay
- Lansera kampanjer
- Visas globalt
- Nå nya kunder

För ytterligare information och kontaktuppgifter kontakta din branschorganisation.