medlem banner

E-handel med Starweb

 

bild 450 kopia

 

E-handel byggd för tillväxt!

Glöm din gamla hemsida, starta webbutik hos Starweb och öka din försäljning!

Prova gratis i 30 dagar


Ditt nya skyltfönster
Med en webbutik kopplad till din verksamhet erbjuds kunden en sammanhängande köp- och varumärkesupplevelse i alla kanaler. Hela 51procent söker information på nätet före ett inköp i en fysisk butik, medan 15 procent besöker en fysisk butik före ett inköp på nätet.

En innovativ butik som driver försäljning
Starweb ger dig redskapen att ta din handel ett steg längre. Det är inte antalet funktioner som ökar försäljningen, det är rätt funktioner. Funktioner som tillsammans är starkare än var och en för sig. Funktioner som kompletterar varandra för att driva försäljning. Komplexa funktioner som är enkla att hantera. Detta har vi tagit fasta på och utvecklat de vassaste verktygen för att just din e-handel ska bli framgångsrik.

Smartare Handel
Nu finns även Smart Handel, en sömlös omnikanallösning med Starwebs e-handel integrerat med Hogias och Boxnet Kassasystem. Artiklar, lager, ordrar och kunder synkas automatiskt mellan systemen som inte bara ger en enkel administration utan framförallt skapar en unik köpupplevelse för kunden som kan börja i en kanal och sluta i en annan. Aldrig har det varit enklare att driva handel oavsett kanal.

Hör av dig så hjälper vi dig i gång!

www.starweb.se
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
040-60 20 900