medlem banner

Butikerna är en samarbetsorganisation för små och medelstora butiker inom detalj- och servicehandel i Sverige. Vi representerar många olika områden inom handeln då våra cirka 4 000 medlemmar är fördelade på 7 branschorganisationer. Vi arbetar i huvudsak med opinion, näringspolitik och medlemsförmåner.

Colour Trend Focus, ett gyllene tillfälle

Den 25-26 november ges ett gyllene tillfälle att tillsammans med professionella arbeta fram de kommande färgkollektionerna i en workshop där deltagarna själva tar fram den kommande färgpaletten för 2012/2013.

Workshopen leds av Latika Khosla, vd för Freedom Tree Design, från Mumbai i Indien. Latika Khosla har lång erfarenhet av att arbeta med företag och deras färgkollektioner. Hon har genomfört den här typen av workshop i flera år. Latika Khosla har många internationella uppdrag då Freedom Tree Design är en internationellt arbetande trenddesignbyrå.

Ur programmet: Vad är det som styr förändringar på kort och lång sikt? Hur påverkar till exempel händelserna i samhället vårt färgval? Förändringar inom färg och design påverkas av faktorer som geografi, ekonomi, politik, kultur, åldersgrupp osv.

Vi utforskar influenser och deras inflytande på kommande färgval genom diskussioner och visualisering av deltagarnas erfarenheter och material. Vi arbetar över gränserna mellan olika ämnessfärer som inredning, färgindustri, industriella produkter, grafisk design, reklam med mera - en blandning som gör workshopen extra intressant och inspirerande. Vi arbetar tillsammans, delar idéer, tekniker och produkter som gör det möjligt att hitta nycklarna till förändringar inom design och färg.

Efter avslutad workshop får deltagarna en sammanställd rapport med NCS färgprover utifrån det material vi arbetat med under workshopen. Workshopen kommer att hållas på engelska.
Anmälan: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. eller 08-617 47 10