medlem banner

Butikerna är en samarbetsorganisation för små och medelstora butiker inom detalj- och servicehandel i Sverige. Vi representerar många olika områden inom handeln då våra cirka 4 500 medlemmar är fördelade på 8 branschorganisationer. Vi arbetar i huvudsak med opinion, näringspolitik och medlemsförmåner.

Beställ växel i god tid inför jul

Jul- och nyårshelgen närmar sig och det börjar bli dags att se över behovet av värdetransporter för helgdagarna. Butikernas säkerhetschef Niklas Sundin tipsar om att beställa växel, extra värdetransporter o dyl i god tid.


Han hänvisar bland annat till information från Loomis som vill att butikerna gärna redan nu kommer in med önskemål om eventuella extrahämtningar för helgdagarna.

- Fyll i er samlade beställning för samtliga objekt och skicka till Loomis kundservice via e-mail: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.. Vill ni göra enskilda beställningar, är det enklast via loomis.se/helgtransport.

För att Loomis ska kunna utföra de extra värdetransporterna mellan den 20 december och 9 januari behöver man beställningen senast den 4 december.